Bezwaar WOZ waarde 2019

Beste bewoners.

Onlangs heeft u van de Gemeente Maassluis de aanslag ontvangen met betrekking tot de WOZ waarde van uw woning. Het is mogelijk dat de WOZ waarde echter te hoog is ingeschat namelijk €149.000,-.
Vorig jaar is er door een bewoner bezwaar gemaakt tegen de WOZ waarde van zijn/haar woning en deze is toen opnieuw getaxeerd. Hierbij is een veel lagere WOZ waarde vastgesteld, namelijk € 127.000.
Het is dus verstandig om tegen de WOZ waarde van uw woning bezwaar te maken indien deze hoger is ingeschat dan € 127.000.
Hoe u dit moet doen staat vermeld op de aanslag die u heeft ontvangen.
Als reden dient u dan te vermelden dat in 2018 een soortgelijke woning is getaxeerd op € 127.000 dus dat uw woning ook die waarde heeft.
Iedere bewoner zal dit individueel moeten doen want de Bewoners Commissie kan dit niet namens alle bewoners regelen.

Vreemde snuiters op het Sparrendal

Let op:

 

Meerdere bewoners hebben melding gemaakt van vreemde personen die aanbellen en die zich voordoen als medewerker van Maasdelta en die proberen om allerlei persoonlijke gegevens van u te verkrijgen.

Maasdelta weet echter nergens van en raad een ieder die benaderd word door een medewerker van Maasdelta om naar zijn of haar legitimatie te vragen.

Geef ook nooit zomaar persoonlijke gegevens af! Wanneer het werkelijk een medewerker van MdM is, dan weten ze alle gegevens die ze van u nodig hebben al!

Kinderprijsvraag

KINDERPRIJSVRAAG

zoek de 7 verschillen!  (klik voor grotere versie)pikatchu-7-verschillen

Inzendtermijn is gesloten. Helaas heeft niemand zelfs maar 1 verschil kunnen ontdekken, dus dit keer zijn er geen prijzen uitgekeerd.

Kijk hieronder voor de oplossing:

 

(scrollen)

 

 

 

pikatchu-7-verschillen-oplossing

BEWERKEN

ANIMATIE TEAM BOMENDAL MAASSLUIS – Schiedams Nieuws

19-8-2016, MAASSLUIS- Een kleine teleurstelling voor de vrijwilligers die met elkaar het Animatie Team Bomendal vormen. Het plan het team vanavond in het zonnetje te zetten gaat niet door, wegens ziekte van wethouder Kees Pleijsier (CDA). De groep zou worden bedankt voor hun inzet om tijdens de zomervakantie de thuisblijvende kinderen te vermaken met spelletjes en activiteiten. De gemeente Maassluis gaat proberen hier op een ander …

Bron: ANIMATIE TEAM BOMENDAL MAASSLUIS – Schiedams Nieuws

Geslaagde inbraak met ontvreemding in de Sparrendalflat

Woensdag 13 juli in de avond, ergens tussen 19:00 en 21:00 toen de bewoner net eventjes weg was voor een boodschap, of mogelijk in de nacht toen de bewoner sliep, is er oneigenlijk toegang verleend tot 1 van de woningen in de 10 hoog en is het vakantiegeld verdwenen van de bewoner. De verdwijning werd pas in de ochtend geconstateerd.

Er zijn niet of nauwelijks inbraaksporen. Wel was het opvallend dat de voordeur vol met krassen zat. De bewoner had verzaakt om de voordeur goed op slot te draaien.

inbraak krassen

 

 

 

 

Het bekijken van de videobeelden heeft niets opgeleverd.