Grof Vuil / Groenafval

grofvuil

Het is niet vanzelfsprekend dat elke woensdag grofvuil wordt opgehaald. Daar zijn afspraken met de Gemeente over. Deze kunt u bellen als u een afspraak maken wilt om het Grof Vuil op te laten halen. Tel: 14010  Bellen kan iedere werkdag tussen 10.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 15.30 uur.

Dit kan ook digitaal, 24h p/d: Grofvuil of Groenafval op laten halen

Het grof vuil word in deze flat, na afspraak, opgehaald op de 2e en 4e woensdag van de maand.

Het is niet de bedoeling dat er grof vuil word bijgezet, maar dat een ieder zijn eigen afspraak maakt, de gemeente kan dan rekening houden met het totale volume.

Daarbuiten is het ook niet de bedoeling dat bij elke kelderuitgang iets aan de straat wordt gezet. Dit geeft een rommelig beeld en veroorzaakt zwerfvuil.

 

Afval zelf brengen

Bij de Milieustraat, aan de Heldringstraat 6, kunnen inwoners gratis verschillende soorten afval inleveren. Bouw- en sloopafval, grof tuinafval, afgedankte meubels, elektrische apparaten, chemisch afval. U kunt de spullen zelf brengen of gratis laten ophalen.

De Milieustraat is zes dagen per week geopend. Van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 15.30 uur. En op zaterdag van 10.00 tot 15.30 uur.

Neem altijd een legitimatiebewijs mee!

Locatie Heldringstraat 6