Hekken geplaatst op trapveldje

WP_20150617_006Op woensdagmiddag 17 juni werd het trapveldje achter de flats bij het Sparrendal druk bezocht door de jeugd van het Sparrendal en de omliggende straten. De Bewonerscommissie Sparrendal organiseerde in samenwerking met Welzijn E25 een voetbalwedstrijd om toch een beetje een feestelijk tintje te geven aan het feit dat er nu achter de beide doelen hekken geplaatst zijn. Deze hekken zijn daar geplaatst door de Fa. Van Dijk in opdracht van Maasdelta Maassluis. Er waren die middag ongeveer 70 kinderen aanwezig en voor de allerkleinsten had Welzijn E25 een springkussen meegenomen waar door 30 kinderen dankbaar gebruik van werd gemaakt. De overige 40 konden hun energie naar hartenlust kwijt op het trapveldje. Na een geslaagde middag ging iedereen moe maar voldaan weer naar huis al werd het door de voetballertjes wel jammer gevonden dat de hekken achter de beide doelen aan de lage kant waren. Zowel de kinderen als de aanwezige ouders hoopten dat Welzijn E25 dit wat vaker kan organiseren. En nu maar hopen dat door de plaatsing van de hekken er minder door de honden op het veldje gepoept wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *