Geen Huurverhoging in 2021

Februari gaat de boeken in als een historische maand. Voor  het eerst heeft de regering gehoor gegeven aan de dringende oproep om de huren van de sociale huurwoningen niet te verhogen.  Heeft u al langere tijd een relatief hoge huur betaald ten opzichte van uw inkomen..? Dan zou u in aanmerking kunnen komen voor eenmalige huurverlaging. Maasdelta neemt hierover contact met u op. Maar let op, als uw inkomen in 2020 lager was dan uw inkomen in 2019, dan is het goed om zelf contact op te nemen over een mogelijke huurverlaging. De belastingdienst geeft uw inkomen van 2019 door aan de verhuurder omdat recentere gegevens nog niet bekend zijn. Zie voor de details over deze regeling: www.woonbond.nl/eenmalige-huurverlaging-2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *